Türk Hava Yolları Kargo Takip - 2022

Türk hava yolları kargo takip sistemlerinin ortaya çıkmasıyla artık gönderilerinizi bir yerden bir yere taşınırken takip edebilirsiniz. Bu, gönderinizin mevcut durumunu izlemenin ve nakliye sırasında nerede olduğunu bilmenin uygun bir yoludur.

Hava kargonuzu takip etmek için, hava yolu web sitesinin gönderi takip bölümünü ziyaret edin ve kargonun hava rotasının ayrıntılarını, bir takip raporunu, durum güncellemesini ve gönderinizin tahmini varış zamanını almak için Havayolu Faturası (AWB) numaranızı girin.

Örneğin, kargonuzu THY'in çevrimiçi takip sistemini kullanarak takip etmek istiyorsanız, resmi web sitesine gidin, gönderdiğiniz veya aldığınız gönderi türünü (hava veya deniz) seçin, gönderi ayrıntılarını içeren bir formu doldurun ve tıklayın. İzle düğmesi.Türk Hava Yolları Kargo Takip yapabileceğiniz ve bilgi alabileceğiniz 2 adet site bırakıyorum size.



TÜRK HAVA YOLLARI KARGO TAKİP NASIL YAPILIR ?

HAVA KARGO TAKİP NASIL YAPILIR ?

Online hava kargo takip hizmetimiz ile hava kargonuzu takip etmek basit ve kullanışlıdır. Başlamak için tek ihtiyacınız olan Havayolu Fatura numaranız. Bu 10 haneli numara irsaliyenizin sol üst köşesinde yer almaktadır.

Hava kargonuzu takip etmek için, hava yolu web sitesinin gönderi takip bölümünü ziyaret edin ve kargonun hava rotasının ayrıntılarını, bir takip raporunu, durum güncellemesini ve gönderinizin tahmini varış zamanını almak için Havayolu Faturası (AWB) numaranızı girin.

Hava kargo takip gönderi numaranız genellikle harf ve rakamların birleşiminden oluşur. Bu numara, nakliye şirketi veya havayolu tarafından sağlanan hava konşimentosu üzerinde bulunabilir.

TÜRK HAVA YOLLARI KARGO TAKİP AWB NUMARASI İLE SORGULAMA

Gönderinizi takip etmek istiyorsanız, AWB'nin bir tire ile ayrılmış 3 bölümden oluştuğunu fark edeceksiniz.

Hava yoluyla kargo gönderiyorsanız, varış noktasına ulaşana kadar o kargoyu takip etmeniz gerekir. Çoğu hava yolu şirketi, her gönderi için bir takip hizmeti sağlar; tek ihtiyacınız olan Havayolu Konşimentosu numaranız ve İnternet erişiminiz.

Hava Konşimentosu, taşıyıcının göndericiyle (bu durumda siz) malların taşınması için yaptığı sözleşmedir. AWB, göndericiler, alıcı, malların tanımı ve diğer ayrıntılar hakkında bilgiler içerir.

Çoğu havayolu web sitesinde, Gönderiyi Takip Et veya Kargoyu Takip Et adlı bir bağlantı bulabilirsiniz. Bu bağlantıya tıklayın ve ardından sağlanan alana Hava Konşimentosu numaranızı girin. AWB'niz, gönderinizi rezerve ettiğinizde havayolu tarafından size verilmiş olmalıdır. Değilse, havayolunu arayın veya e-posta ile gönderin ve gönderinizi çevrimiçi takip etmeye çalışmadan önce isteyin.

Kargonuzun doğru zamanda doğru yere ulaşması için atmanız gereken bazı önemli adımlar vardır:

Eşyalarınız hava yolu ile gönderilmişse, (gönderinizin boyutuna bağlı olarak) bir konteynere veya palete yüklenecektir. Mallarınıza benzersiz bir hava yolu fatura numarası tahsis edilir ve bu, onları takip etmek için kullanılır.

Çok modlu bir gönderiniz varsa, kargonuzun yolculuğunun her bir ayağının kendi özel takip numarasına sahip olacağını unutmamak önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ptt Kargo Takip Sorgulama - Ptt Gönderi Takibi 2022

Aras Kargo Takip ve Sorgulama - 2022 Güncel Bilgiler (Aras Kargom Nerede ? )

Yurtiçi Kargo Takip Sorgulama - 2022 (En Güncel)